DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

OKAY TERÖR SALDIRISINI KINADI

Son Güncelleme :

14 Mart 2016 - 13:27

/ kez okundu.
OKAY TERÖR SALDIRISINI KINADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bomba yüklü araç ile Ankara Kızılay’da gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınadığını belirtti. Başkan Okay, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne kasteden terör unsurlarına bu millet prim vermeyecektir” dedi.

Ankara Kızılay Güven Park’ta seyir halinde iken bomba yüklü bir aracın patlatılması sonucu 37 kişinin hayatını kaybettiği, 71 kişinin de yaralandığı hain saldırı sonrasında Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay bir mesaj yayınladı.

Terörün her türlüsünü şiddetle kınadıklarını dile getiren Başkan Okay, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Ülkemizin birliğine, dirliğine ve bütünlüğüne kast eden terör unsurları Ankara Kızılay’da hain bir saldırı gerçekleştirdi. Bu hain saldırı sonrasında bir çok vatandaşımız hayatını kaybetmiş, bir çoğu da yaralanmıştır. Doğrudan masum sivilleri hedef alarak gerçekleştirilen bu saldırının asıl amacına ulaşamayacağını düşünüyorum. Bölünmez bütünlüğümüzü sarsmaya çalışan bu hainlerin provokasyonlarına milletimiz de prim vermeyecektir. Ben bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise  acil şifalar diliyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.