DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.126.192 2.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

OKAY, ŞEHİTLERİN EMANETİNE SAHİP ÇIKIYORUZ

Son Güncelleme :

26 Şubat 2016 - 15:51

/ kez okundu.
OKAY, ŞEHİTLERİN EMANETİNE SAHİP ÇIKIYORUZ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraşlı şehit yakınları ve gazilere yönelik başlattıkları hizmeti anlatan Dulkadiroğlu Belediye Başkan Necati Okay, “Bu vatan uğruna canını seve seve feda eden şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak bizlerin boynunun borcudur” dedi.

Kahramanmaraşlı şehitlerin adını yaşatmak amacıyla farklı çalışmalara imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu anlamlı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Kahramanmaraşlı şehit yakınları ve gazilerin Dulkadiroğlu bölgesinde iş yeri açması konusunda her türlü kolaylığı sağlayacaklarını dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Vatanı ve milleti için canından vazgeçerek şahadet şerbetini içen evlatlarımızın yakınlarına sahip çıkmaya devam ediyoruz. Bölgemize kazandırdığımız parklara şehitlerimizin adını yaşatmak adına anıtlar yaptık. Bunun yanı sıra şehit yakınlarımız ve gazilerimizin faydalanması amacıyla bir çalışma başlattık. Bu çalışma kapsamında bölgemizde iş yeri açmak isteyen şehit yakınları ve gazilerimize her türlü kolaylık sağlanacak” dedi.
Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü “Kahramanmaraş’ımız son bir ay içerisinde dört şehidini toprağa verdi. Bu memleketin birliğini, beraberliğini ve düzenini sağlamak için canlarını ortaya koydular. Bizlerde bu şehitlerimize layık olmak adına onların bize emanetlerine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak şehitlerimizin adını ilelebet yaşatmak adına parklar yapıyoruz. Bunun yanı sıra şehitlerimiz ve gazilerimiz için yeni bir uygulama daha başlattık. Bundan sonraki süreçte Kahramanmaraşlı şehit yakınları  ve gazilerimiz Dulkadiroğlu Belediyesi sınırları içerisinde iş yeri açmak istediğinde belediyemizce tüm kolaylıklar sağlanacaktır.Şehit yakınları ve gazi kardeşlerimizden ruhsat ücreti alınmaması konusunda bugün itibariyle talimat verdik.”
“Dulkadiroğlu Belediyesi olarak bu güne kadar olduğu gibi, bu günden sonrada şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize elimizden gelen desteği sağlayacağız” diyen Başkan Okay, son olarak şunları söyledi: “Bu vatanın birlik ve bütünlüğünün hangi şartlarda ve ne tür bedeller ödenerek sağlandığını unutmamak ve unutturmamak adına bu hizmetleri yapıyoruz. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, emanetlerine sahip çıktığımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.