DOLAR 32,6405 % 0.38
EURO 34,8669 % 0.18
GRAM ALTIN 2.494,19 % 0,39
ÇEYREK A. 4.078,00 % 0,39
BITCOIN 2.073.300 2.645
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

OKAY, GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

Son Güncelleme :

09 Eylül 2015 - 7:15

/ kez okundu.
OKAY, GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bölücü terör örgütü tarafından Hakkari Dağlıca ve Iğdır’da düzenlenen hain saldırılar sonrası bir mesajı yayınladı. Başkan Okay, mesajında “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyor ve acılarını paylaşıyoruz. Bu günler birlik olma günüdür” dedi.

Bölücü terör örgütünün Hakkari Dağlıca ve Iğdır’da düzenlediği hain saldırı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımlayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, son günlerde artan terör olaylarını büyük bir üzüntüyle takip ettiklerini ifade etti. Hain saldırılar sonucu şehit düşen kahraman Mehmetçiklere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Başkan Okay, günün birlik ve beraberlik günü olduğunu vurguladı.
Bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen tüm saldırıların kalleşçe olduğunu anlatan Başkan Okay, “Vatanımızı bölmeye ve şanlı bayrağımızı göklerden indirmeye çalışan hainlere ve alçaklara karşı kahraman Mehmetçiğimiz ve emniyet güçlerimiz canları pahasına mücadele vermektedir. Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp teröre karşı tek yumruk olarak dimdik ayakta durmaktır” dedi.
Haince yapılan tüm saldırıların cevabının misliyle verildiğini anlatan Başkan Okay, tüm şehitlerin hesabının bir bir sorulacağını dile getirerek şunları aktardı:  “Vatanımızın bütünlüğünü bozmaya çalışan terör örgütünü lanetliyor ve bu hain saldırıda şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.”
Başkan Okay, mesajının sonunda, terör saldırıları sonrasında oluşan tepki yürüyüşü ve saygı protestolarında ise vatandaşlarımızın provokasyonlara gelmemesi çağrısında bulundu. Hain terör örgütünün amacının ülkeyi bölmek olduğunu hatırlatan Başkan Okay, ilk hedefinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını kendi içinde bölmek olduğunu hatırlattı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.