DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.110.179 -1.264
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÖĞRENCİSİ OLDUĞU OKULU 38 YIL SONRA BELEDİYE BAŞKANI OLARAK ZİYARET ETTİ

Son Güncelleme :

15 Eylül 2015 - 15:37

/ kez okundu.
ÖĞRENCİSİ OLDUĞU OKULU 38 YIL SONRA BELEDİYE BAŞKANI OLARAK ZİYARET ETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 38 yıl önce mezun olduğu Fatih İlkokulu’nun yeniden düzenlenen bahçesinde incelemelerde bulundu. Başkan Okay, mezun olduğu okulu ve sınıfını gezerek anılarını tazeledi.

Daha önceki ziyaretinde okul idaresi tarafından okul bahçesinin yenilenmesi talebini yerine getirdiklerini dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, öğrencilerin eğitim kalitesine sundukları katkıdan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Okul müdürü Oktay Karageçen ile birlikte parke taşı döşenen ve oyun alanları yenilenen bahçeyi inceleyen Başkan Okay, Dulkadiroğlu Belediyesi sınırları içerisinde bulunan eğitim kurumlarına katkı sağlamaya devam edeceklerini anlattı.

İlkokul eğitimini Fatih İlkokulu’nda aldığını hatırlatan Başkan Okay, bu okulun kendisi için ayrı bir önemi olduğunu kaydetti. Eğitim gördüğü sınıfı ve okul koridorunu gezen Başkan Okay, ilkokul anılarının yeniden canlandığını belirtti.

Başkan Okay, inceleme sonrasında yaptığı konuşmasında duygularını şu şekilde dile getirdi:

“Fatih İlkokulumuz ilçemiz sınarlarında bulunuyor. 1972-1977 yılları arasında bu okulda ilköğretimimizi tamamladık. Okulumuza bir vefa borcumuz var. Okulumuzu daha önce gezdik ve eksiklerini tespit ettik. Ekiplerimiz en önemli sorunlardan başlayarak eksiklikleri giderdi. Yaklaşık 38 yıl önce mezun olduğum okulumuza bir katkı sunma şansı elde ettik. Bizi yetiştiren ve eğitimimize katkı sunan bu mekanın daha da güzel hale gelmesi için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Buradaki öğrencilerimizin daha kaliteli eğitim almalarına katkı sunduysak ne mutlu bizlere.”

Fatih İlkokulu Müdürü Oktay Karageçen’de Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a okuluna yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Başkan Okay’ın çok önemli bir  vefa örneği gösterdiğine değinen Karageçen, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Değerli başkanımıza okulumuza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisinin de mezun olduğu bu güzide okulumuzun ihtiyaçlarını gidererek bizlere çok büyük bir katkı sağladı. Kendi imkanlarımızla bu yapılan işleri tamamlamamız çok zor olurdu. Okul bahçemizde öğrencilerimiz için risk taşıyan alanlar mevcuttu. Bu alanların biran önce yapılması gerekiyordu. Bu noktada sayın Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay devreye girdi  ve bahçemizi okulumuza yakışır bir hale getirdi.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.