DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MURAT KOCAKAYA’DAN ZİYARET

Son Güncelleme :

11 Aralık 2017 - 7:55

/ kez okundu.
MURAT KOCAKAYA’DAN ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcımız Sayın Murat KOCAKAYA 09 Aralık 2017 tarihinde İlimize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Genel Müdür Yardımcımız Sayın Murat KOCAKAYA ilimize gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında ilk olarak ilimizde faaliyet gösteren Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine geldi. TOHM’da Olimpik Milli güreşçilerimiz ile bir araya gelerek sporcular ile sohbet gerçekleştirdi. TOHM’un konakladığı Rama’da otel Akik konferans salonunda yapılan toplantı sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI, TOHM Destek personelleri ve Antrenörlerin Hazır bulunduğu bir toplantıda KOCAKAYA’ya Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tanıtım videosu izlettirildi. TOHM Koordinatörü ve Onikişubat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kadir GEMCİ Genel Müdür yardımcısı Murat KOCAKYA’ya Kahramanmaraş TOHM Çalışmaları konulu brifing sundu. Burada yapılan toplantı akabinde Kılavuzlu Su Sporları Merkezine geçildi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI Merkezde yapılan çalışmalar hakkında KOCAKAYA’yı bilgilendirdi. Program dahilinden Güreş Eğitim Merkezinde de inceleme yapan KOCAKAYA burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlerimiz ile bir toplantı gerçekleştirdi. Sırasıyla Olimpik Okçuluk Merkezi ve Havalı Tabanca Merkezi ve Merkez Spor Kompleksinde yapılan incelemeler sonunda Spor Genel Müdür Yardımcısı Sayın Murat KOCAKAYA’nın Kahramanmaraş ziyareti tamamlandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.