DOLAR 32,5895 % 0.35
EURO 34,8642 % 0.35
GRAM ALTIN 2.495,67 % 0,45
ÇEYREK A. 4.080,41 % 0,45
BITCOIN 2.136.176 3.917
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Müjdat Bayazıt, güven tazeledi!

Son Güncelleme :

27 Haziran 2019 - 14:59

/ kez okundu.
Müjdat Bayazıt, güven tazeledi!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Sınırlı Sorumlu Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonucunda Sınırlı Sorumlu Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Müjdat Bayazıt, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

1966 yılında kurulan ve 2183 üyesi bulunan Sınırlı Sorumlu Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi bugün olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından başlayan genel kurulun divan başkanlığını Necati Kulaklı, kâtip üyeliklerini ise M. Derviş Arıkan ve İbrahim Yılmaz yaptı.

Programın açılış konuşmasını yapan mevcut başkan Bayazıt, “Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Üzerimize düşen sorumluluğun ve omuzlarımıza binen yükün farkındayız. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sınırlı Sorumlu Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 2. Başkanı Halil Güneyisi ise yaptığı konuşmasında: “Bizler kooperatif olarak Ankara ile Kahramanmaraş’ı kapı komşu yaptık. Siyasiler ile defalarca görüştük. Hatta bir defasında en yetkili kişi olan Naci Ağbal ile görüştük. Kooperatifimiz tarafından yapımı devam eden genişleme sahasında sorunlarımız var. Çözüme kavuşturmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların akabinde gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Genel kurulda son olarak kapalı oylama yapılarak üyeler Sınırlı Sorumlu Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanını seçti. Kahramanmaraş Sanayisine büyük yatırımlar kazandıran kooperatifin mevcut yönetim kurulu Başkanı Müjdat Bayazıt’ın tek liste halinde gittiği genel kurulda güven tazeledi.

Bayazıt’ın yönetim listesini Kooperatif Üyelerinden Uğur Üçgün, Hasan Aydoğan, Mahmut Kodaz, Mehmet Dökücü, Zafer Yırtıcı, Doğan Kır ile Denetim Kurulunda Safa Sezal, Ahmet Genç ve Hüseyin Balabanoğlu oluşturdu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.