DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MUHTARLARDAN AYVALI ARITMA TESİSİNE GEZİ

Son Güncelleme :

04 Ocak 2018 - 15:08

/ kez okundu.
MUHTARLARDAN AYVALI ARITMA TESİSİNE GEZİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş merkez de görev yapan bazı muhtarlar KASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesisini gezdiler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un “Alt yapıda sorunsuz bir Kahramanmaraş” hedefi doğrultusunda alt yapı çalışmaları aralıksız olarak devam ederken mevcut tesislerinde vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermesi için gerekli çalışmaları sürdüren KASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesisi muhtarları ağırladı.

Aralarında Dulkadiroğlu ilçesi Menderes Mahalle Muhtarı Yaşar Altuntel, Divanlı Mahalle Muhtarı Atilla Erimhan, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Sait Ahraz, Doğukent Mahalle Muhtarı Ahmet Bayraktar, Dereköy Mahalle Muhtarı Ziya Paçacı, Kozludere Mahalle Muhtarı Mustafa Edikli, Bulanık Mahalle Muhtarı Ökkeş Kaya bulunduğu muhtarlara Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesisi ve tesisin işleyişi hakkında KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar ve diğer yetkililer tarafından bilgi verildi.

Dernek Başkanı ALTUNTEL; İçme Sularımız Tertemiz

Kahramanmaraş Büyükşehir Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Menderes Mahalle Muhtarı Yaşar ALTUNTEL, Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesisine düzenlenen gezi ile ilgili olarak; “Ayvalı İçme Suyu Arıtma tesisine yaptığımız gezide gördük ki vatandaşlara kaliteli ve sürekli olarak birinci sınıf kaynak suyu kalitesinde tertemiz su veriliyor. Tesisin laboratuvarlarında sıkı ve sürekli bir çalışma var. Tesisin yanı sıra şehrin farklı noktalarından alınan su örnekleri anlık olarak kontrol ve analiz ediliyor. Vatandaşlara birinci sınıf kaliteli içme suyu vermelerinden dolayı Fatih Mehmet Erkoç Başkanıma ve KASKİ Genel Müdürlüğü yetkililerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.