DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.115.183 3.674
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MUHTARLARA ‘BİRLEŞELİM’ ÇAĞRISI

Son Güncelleme :

26 Nisan 2016 - 12:00

/ kez okundu.
MUHTARLARA ‘BİRLEŞELİM’ ÇAĞRISI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’nin olağanüstü kongresinde Yaşar Alteuntel tek aday olarak katıldığı seçimde yeniden başkan seçildi.

Kanlıdere Caddesi’ndeki dernek binasında gerçekleştirilen olağanüstü kongreye; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Adnan Alagöz, Dulkadiroğlu Belediye Meclis üyesi Adem Çay, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü M. Muzaffer Türk, Dernek Başkanı Yaşar Altuntel, dernek üyeleri, davetliler ve basın mensupları katıldı. 68 üyesi bulunan derneğin kongresinde Divan Başkanlığını Dulkadiroğlu Belediye Meclis üyesi Adem Çay yaparken, Şube Müdürü M. Muzaffer Türk ile Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Necati Namlı divanda üye olarak yer aldı.

Gündemin ele alınması sırasında dernek isminin değiştirilmesi yönündeki teklif görüşülerek kabul edildi. Buna göre; derneğin adı “Kahramanmaraş Büyükşehir Mahalle Muhtarları Derneği” olarak değiştirildi. Daha sonra tek liste olarak gidilen seçimde, uzun yıllardır başkan olarak görev yapmakta olan Yaşar Altuntel’in listesi seçildi.

Seçimden sonra bir teşekkür konuşması yapan Yaşar Altuntel şunları kaydetti: “Sizlerin güvenine mazhar olmaya devam etmek bizim için onurdur. Sizler için çalışmaya devam edeceğiz ve güveninizi inşallah bundan sonra da boşa çıkartmayacağız. Bizlere yakın ilgi ve desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Valilik ve Büyükşehir olmak üzere belediyelerimize ve diğer tüm idarecilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile şunu da belirmek isterim ki; büyükşehir olmamızdan sonra muhtarların dernek sayısı çoğaldı. STÖ’lerin sayısının artması adına güzel bir gelişme ancak sayı çoğaldığı için güç bölünmesi de oldu. Bu nedenle tüm muhtar arkadaşlara ‘bir çatı altında birleşme’ çağrısında bulunuyorum. İlla ben başkan olacağım diye de bir istek ve beklentim yok. Yeter ki birleşelim ve güçlü olalım. Birlikten kuvvet doğar.”

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Yaşar Altuntel, Ahmey Bayraktar, Atilla Erimhan, Sait Ahraz, Mehmet Çakallıoğlu, Selahattin Poyraz, Kerem Alıçpınarı, Ökkeş Kaya, İsmail Akdemir, Eyup Kaba, Adnan Narlı.

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER: Necati Namlı, Cengiz Ağcan ve Veysel Us. (HABER MERKEZİ)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.