DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Muhtarlar Günü kutlandı

Son Güncelleme :

18 Ekim 2019 - 10:16

/ kez okundu.
Muhtarlar Günü kutlandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtarlar Günü programında konuşan Dernek Başkanı Yanık, yerel yönetimler ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüklerini belirtti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında bir etkinlik düzenledi. Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Mahalle ve Tarım Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Fatih Türkmener ile çok sayıda muhtar katıldı. Anıta çelenk sunma törenini ardından konuşan Dernek Başkanı Yanık, Muhtarlar Günü’nün hayırlı olmasını diledi.

19 Ekim Muhtarlar Günü

Yanık; “2015 yılından beri kutlanmakta olan Muhtarlar Günümüzün tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz muhtarlar görev yaptığımız mahalle sakinleri ile idarelerimiz kesimi arasında köprü görevini görmekteyiz. 19 Ekim’i Muhtarlar günü olarak ilan eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı arz ediyor, bu günün tüm muhtarlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.