DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Muhsin Yazıcıoğlu davasına itiraz

Son Güncelleme :

13 Temmuz 2016 - 15:14

/ kez okundu.
Muhsin Yazıcıoğlu davasına itiraz
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüne neden olan helikopter kazasına yönelik soruşturmada verilen takipsizlik kararına itiraz edildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara il Başkanlığı,Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığının, eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturmada verdiği takipsizlik kararının kaldırılması için nöbetçi sulh ceza hakimliğine başvurdu.

“SOMUT DELİLLERE RAĞMEN TAKİPSİZLİK VERİLDİ”

Başvurunun ardından Ankara Adliyesi önünde toplanan grup adına açıklama yapan BBP İl Başkanı Mahir Alay, “Yazıcıoğlu’nun sevenleri olarak verilen bu takipsizlik kararının hukuksuz olduğu, dosyada mevcut 100’den fazla dava açmayı gerektiren somut delillerin varlığına rağmen, bu takipsizlik kararının usulsüz verildiği inancındayız.” dedi.

“KABUL ETMİYORUZ”

Alay, “Maddi gerçekleri, dosyada var olan delilleri yok sayarak KahramanmaraşCumhuriyet Başsavcılığınca verilen takipsizlik kararını kabul etmiyoruz.” ifadelerini kullandı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur da davanın örtbas edilmeye ve kapatılmaya çalışıldığını öne sürdü.

“Muhsin Yazıcıoğlu davası milletin davasıdır. Anadolu’nun davasıdır” değerlendirmesinde bulunan Öznur, kazayla ilgili sorumluluğu bulunanların adalet önüne çıkarılması gerektiğini söyledi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.