DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Misafirlikte Çalınan Aracını Arkadaş Ziyaretinde Buldu

Son Güncelleme :

31 Mayıs 2015 - 12:56

/ kez okundu.
Misafirlikte Çalınan Aracını  Arkadaş Ziyaretinde Buldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta bir vatandaş, gece Kümbet Mahallesi’nden çalınan otomobilini ziyarete gittiği arkadaşının sokağında buldu.

YATILI MİSAFİRLİĞE GİTTİĞİ AKRABASININ EVİNDE ARACI ÇALINDI

Edinilen bilgiye göre, Hasan Gülmez, ailesi ile birlikte Kümbet Mahallesi Kümbet Caddesi üzerinde ikamet eden bir akrabasına misafirliğe gitti. Gece akrabasının evinde kalan Gülmez, sabah kalktığında 46 EZ 470 plakalı otomobilini park ettiği yerde göremedi.

ARKADAŞINA ZİYARET GİTTİ OTOMOBİLİNİ BULDU

Akrabaları ile birlikte dışarı çıkan Gülmez, uzun süren aramalarına rağmen aracını bulamadı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Malatya Caddesi’ndeki arkadaşını ziyaret eden Hasan Gülmez, otomobili ile aynı modelde bir araç gördü. Belediye Pasajı yanına park edilen otomobilin kendi otomobili olduğunu anlayan Gülmez, hemen durumu polise bildirdi.

POLİS HIRSIZLARIN PEŞİNE DÜŞTÜ

Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri, araçta hırsız ya da hırsızların bıraktıkları parmak izi ve deliller üzerinde çalışma yaptı. MOBESE ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını da inceleyen polis ekipleri, hırsız ya da hırsızların kimliğini belirlemek için geniş çaplı çalışma başlattı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.