DOLAR 32,5895 % 0.35
EURO 34,8642 % 0.35
GRAM ALTIN 2.495,67 % 0,45
ÇEYREK A. 4.080,41 % 0,45
BITCOIN 2.136.176 3.917
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Miniklerden Maskeli Mesaj

Son Güncelleme :

05 Ekim 2016 - 7:32

/ kez okundu.
Miniklerden Maskeli Mesaj
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Yıl boyunca düzenlediği etkinlikleriyle Kahramanmaraş’ın sosyal ve kültürel hayatına renk katan Piazza AVM, hayvan haklarına dikkat çekilen önemli bir sergiye ev sahipliği yaptı.

Ziyaretçilerine sunduğu hesaplı ve kaliteli alışveriş fırsatlarının yanı sıra sosyal ve kültürel aktiviteleri ile bölgenin cazibe merkezi haline gelen Piazza AVM’de, Özel Simya Okulları Çocuk Üniversitesi iş birliği ile çok özel bir fotoğraf sergisi açıldı. 4 Ekim Hayvan Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen sergide, hayvan haklarına dikkat çekildi.

Özel Simya Okulları Çocuk Üniversitesi öğrencileri, velileri ve öğretmenlerinin katılımıyla canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen sergide, çeşitli hayvan türlerinin fotoğraflarına yer verildi. Hayvan hakları konusuna dikkat çekmek amacıyla düzenlenen sergide, fotoğrafların altına yazılan sözlerle sosyal mesajlar verildi. AVM ziyaretçilerinin beğeniyle gezdiği sergiye katılan minik öğrenciler, taktıkları hayvan maskeleri ile “hayvanları koruyalım” mesajı verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.