DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Miniklerden Büyüleyen Bale Gösterisi

Son Güncelleme :

09 Haziran 2016 - 7:55

/ kez okundu.
Miniklerden Büyüleyen Bale Gösterisi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın kültür-sanat alanındaki öncü kuruluşlarından Şahika Sanat Evi’nde bale eğitimi alan miniklerin Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdikleri yılsonu etkinliği izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Yılın 365 gününe yaydığı indirim fırsatları ve kampanyalarla alışverişi keyfe dönüştüren Piazza AVM, sosyal ve kültürel faaliyetlere destek olmaya devam ediyor. Çocuklar için hem eğlendiren hem de öğreten bir dizi etkinliği hayata geçiren Piazza AVM, miniklerin gösterileri ile çok renkli anlara sahne oluyor.

Minikler, Şahika Sanat Evi’nin yılsonu etkinlikleri kapsamında Piazza AVM’de organize edilen bale gösterisi ile izleyenlere unutulmaz bir şov yaşattı. Yıl boyunca eğitim alan minikler, hünerlerini onları izlemeye gelen aileleri ve AVM ziyaretçileri için sergiledi. Birbirinden zor figürleri ustalıkla gerçekleştiren miniklerin gösterisi, izleyenleri adeta büyüledi.

Miniklerden Büyüleyen Bale Gösterisi 2

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.