DOLAR 32,5833 % 0.08
EURO 34,9991 % 0.45
GRAM ALTIN 2.423,33 % 0,01
ÇEYREK A. 3.962,15 % 0,01
BITCOIN 64.311,26 -4.05
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Milletvekili Özdemir, sarayaltı esnafını ziyaret etti!

Son Güncelleme :

06 Ocak 2021 - 8:07

/ kez okundu.
Milletvekili Özdemir, sarayaltı esnafını ziyaret etti!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili avukat Ahmet Özdemir, sarayaltı caddesindeki esnafları ziyaret etti.

Sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyen Milletvekili Ahmet Özdemir, bugün sarayaltı caddesindeki esnaflarla buluştu. Özdemir, “Meclis tatil olduğu dönemle ilgili teşkilatlarımız bize programlar yaptı. Kahramanmaraş’ta olduğumuz her gün inşallah teşkilatlarımızla da birlikte sahada olmaya devam edeceğiz.”dedi.

“Her zaman sahada olacağız”

Yapmış olduğu esnaf ziyaretiyle ilgili konuşan Milletvekili Özdemir şunları söyledi: “Pandemi döneminde esnafımızın yaşadığı sorunlarla ilgili onlarla istişarelerde bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları getireceğimiz aşılarla ilgili onlara bilgi veriyoruz. İnşallah Onların da bizimde temennimiz hayatın bir an önce normalleşmesi o konuda vatandaşlarımıza görüş alışverişinde bulunduk. Karşılığında bir memnuniyet var. Onların yaklaşımlarını bu hastalık döneminde sağlıktan faydalanmanın ne kadar kıymetli olduğunu vatandaşımız bize çok iyi izah etti. Bundan dolayı memnunuz ülkemizin devletimizin milletimizin attığı adımların bugün meyvelerini veriyor olmasından son derece memnun olduk. Meclis tatil olduğu dönemle ilgili teşkilatlarımız bize programlar yaptı. Kahramanmaraş’ta olduğumuz her gün inşallah teşkilatlarımızla da birlikte sahada olmaya devam edeceğiz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.