DOLAR 32,5501 % 0.01
EURO 35,0241 % 0.44
GRAM ALTIN 2.428,31 % 0,21
ÇEYREK A. 3.970,29 % 0,21
BITCOIN 64.351,79 -3.375
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Milletvekili Kılıç Rektör Deveci’yi Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

25 Ocak 2016 - 16:16

/ kez okundu.
Milletvekili Kılıç Rektör Deveci’yi Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Deveci Milletvekili Kılıç ile bir süre görüştü. Milletvekili Kılıç, Üniversitenin mevcut durumu hakkında Rektör Deveci’den bilgi alırken, samimi bir havada gerçekleşen ziyarette gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Sayın Vekilimiz Üniversite için yapabileceği herhangi bir şey varsa ellerinden gelen gayreti göstereceğini ve takipçisi olacağını söyledi.

KSÜ Rektörü Deveci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Sayın Vekilimizin Üniversite ile alakadar olmalarından dolayı teşekkür etti ve böyle dayanışmaların Üniversitemizi daha da iyi yerlere getireceğini ifade etti.

Ziyaretin anısına Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’a Rektör Deveci tarafından,Kahramanmaraş el işçiliğinin en güzel örneklerinden olan oyma ceviz sandık hediye edildi.Milletvekili İmran Kılıç konukseverliği için Rektör Deveci’ye teşekkür ederek, Rektörlük Makamından ayrıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.