DOLAR 32,5788 % 0.18
EURO 34,9248 % 0.69
GRAM ALTIN 2.441,33 % 0,35
ÇEYREK A. 3.991,57 % 0,35
BITCOIN 66.699,99 0.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MİLLET BAHÇESİNDE ÇALIŞMALAR DOLU DİZGİN

Son Güncelleme :

02 Mart 2016 - 10:17

/ kez okundu.
MİLLET BAHÇESİNDE ÇALIŞMALAR DOLU DİZGİN
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor.

Kentsel dönüşüm sonrası Gayberli Mahallesi’nde oluşturulan Millet Bahçesi’nde şu anda bir taraftan toprak tesviye çalışmaları, bir taraftan ağaç dikim çalışmaları bir taraftan da şelale yapım çalışmaları sürdürülüyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar hummalı bir şekilde devam ederken, tamamlanması durumunda Millet Bahçesi içerisinde botanik bahçe, modern park ve oyun alanları, yeşil alan ve oturma alanları, otopark, temalı çocuk oyun alanı, çay bahçesi, sağlıklı yaşam ve koşu yolu, kondisyon aletleri, spor kompleksi, basketbol, futbol, tenis ve Japon Kalesi Sahaları, akülü araba parkuru, bisiklet yolu gibi alanlar bulunacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.