DOLAR 32,5833 % 0.08
EURO 34,9991 % 0.45
GRAM ALTIN 2.423,33 % 0,01
ÇEYREK A. 3.962,15 % 0,01
BITCOIN 64.311,26 -4.05
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Millet Bahçesi Pazarcık’a Çok Yakışacak

Son Güncelleme :

14 Ekim 2020 - 13:13

/ kez okundu.
Millet Bahçesi Pazarcık’a Çok Yakışacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir, Pazarcık ilçesinde Millet Bahçesi inşaatını sürdürüyor. Bisiklet ve yürüyüş yolları ile spor alanlarının yer alacağı 95 bin metrekarelik proje ilçeye nefes aldıracak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Pazarcık Millet Bahçesi inşaatı hızla devam ediyor. Yatırımlarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Millet Bahçeleri ve Millet Konakları projeleriyle vatandaşlar için yeni sosyal donatı alanları oluşturuyor. Pazarcık için önemli bir proje olan Millet Bahçesi, 95 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

95 Bin Metrekare

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgede bisiklet ve yürüyüş yolları, spor sahaları, oyun alanları ve yöresel ürün satış alanları inşa ediliyor. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz Pazarcık ilçesinde Millet Bahçesi inşaatını sürdürüyor. 95 bin metrekarelik alan içerisinde oluşturulacak bisiklet ve yürüyüş yolları ile spor sahalarında çalışmalar sürüyor” ifadeleri kullanıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.