DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MHP’li Tor: Tedavi Ettiklerimiz Bugün Askerimize, Polisimize Kurşun Sıkıyor

Son Güncelleme :

21 Mayıs 2017 - 15:24

/ kez okundu.
MHP’li Tor: Tedavi Ettiklerimiz Bugün Askerimize, Polisimize Kurşun Sıkıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, parti olarak geçmişte iktidarı PYD konusunda çok ciddi şekilde uyardıklarını belirterek, “Kobani’ye teröristleri geçirdiler, arabalarının mazot parasını Türkiyeödedi. Hastalarını Suruç’ta, Şanlıurfa’da devlet hastanelerinde tedavi ettik, bugün onlar bizim askerimize, polisimize, korucumuza maalesef kurşun sıkıyor. İktidar ayağını denk alsın, iktidar bunları görsün” dedi.

Milletvekili Tor, memleketi Kahramanmaraş’ta partisinin olağan il kongresine katıldı. Necip Fazıl KısakürekKültür Merkezi’nde; mevcut il başkanı Süleyman Öner, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve Ömer Özkan’ın yarıştığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor’un başkanlığında divan oluşturuldu. Burada konuşan Tor, Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve siyasal çok ciddi problemlerle karşı kaşıya olduğunu söyledi. Amerika, İngiltere, Fransave Almanya’nın kuzey Irak’ta bir oluşum sağladıklarını ve aynı oluşumu Suriye’de sağlamaya çabası içinde olduklarını belirten Fahrettin Oğuz Tor, terörün karşısında olduğunu söyleyenlerin bugün teröriste yardım edip ağır silahlar verdiklerini söyledi. Tor, şöyle devam etti:

“Ancak unutmamamız gereken bir konu var. MHP’nin sayın Genel Başkanı Habur’un rezalet olduğunu, Kobani’nin rezalet olduğunu, açılımın rezalet olduğunu defalarca söyledi ve haklı çıktı. Biz, PYD konusunda da iktidarı geçmişte çok ciddi şekilde uyardık, burada liderinin ayağına bir tek kırmızı halı sermedikleri kaldı.

Kobani’ye teröristleri geçirdiler arabalarının mazot parasını Türkiye ödedi. Hastalarını Suruç’ta, Şanlıurfa’da devlet hastanelerinde tedavi ettik, bugün onlar bizim askerimize, polisimize, korucumuza maalesef kurşun sıkıyor. İktidar ayağını denk alsın, iktidar bunları görsün.”
MHP'li Tor: Tedavi Ettiklerimiz Bugün Askerimize, Polisimize Kurşun Sıkıyor
Tor’un konuşmasının ardından sırasıyla adaylar Ömer Özkan, Mustafa Akpınar ve Süleyman Öner birer konuşma yapıp delegelerden oy istedi. Konuşmaların sonunda delegeler oy kullanmaya başladı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.