DOLAR 32,5215 % 0.2
EURO 34,5930 % 0.08
GRAM ALTIN 2.493,42 % 0,28
ÇEYREK A. 4.076,74 % 0,28
BITCOIN 2.092.465 -0.176
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MHP Genel Başkan Yardımcısı Aycan, Rektör Can’ı Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

16 Nisan 2018 - 14:55

/ kez okundu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Aycan, Rektör Can’ı Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) parti içi eğitim, siyaset ve liderlik okulundan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.

KSÜ Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Rektör Can’ı yeni görevi münasebetiyle tebrik eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, KSÜ, Kahramanmaraş ve ülkemiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Ziyaretin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini ifade eden Rektör Can, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bizlere tebrik ve desteklerini ileten Kahramanmaraş’ımızın siyaset, ticaret, sivil toplum kuruluşları ile resmi kurum temsilcilerinin katkılarıyla şehrimize ve ülkemize katma değer sunan yenilikçi ve şehre öncülük eden üniversiteyi birlikte inşa edeceğiz. Dinamik, nitelikli ve kaliteli kadromuzla şehrimizin ve halkımızın ihtiyaçlarını temel alarak büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz.” diye konuştu

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.