DOLAR 32,5999 % 0.34
EURO 34,8211 % 0.18
GRAM ALTIN 2.508,34 % 0,96
ÇEYREK A. 4.101,13 % 0,96
BITCOIN 2.117.785 2.358
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MHP Ekinözü Seçim Bürosu Açıldı

Son Güncelleme :

28 Nisan 2015 - 7:27

/ kez okundu.
MHP Ekinözü Seçim Bürosu Açıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MHP Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesinde Önceki gün Seçim Bürosu Açılışında Konuşan Milletvekili Adayı Mehmet Akif Kütükçü AK Parti Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç’a Yüklenerek Karakoç’un AK Parti’den Aday olması ile Birlikte Babası Şair Abdurahim Karakoç’un Mezarda kemikleri sızlıyor dedi.

Ekinözü’nde açılan seçim irtibat bürosunun açılışına MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Fahrettin Oğuz Tor, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kaplan,  MHP İlçe Başkanı Ersal Koç, Nusret Güloğlu,  M.Akif Kütükçü, Mustafa Tombuloğlu, Fehmi Kiraz ve diğer milletvekili adayları katıldı. Açılışa Ekinözü’nde partili ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi

İlk olarak açılışta partililere seslenen MHP  Ekinözü Seçim Bürosu açılışında konuşan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, ” Öncelikle Ermeni diasporası soykırım iddialarından dolayı Türk Milleti’nin adaletini, misafirperverliğini, birlik ve kardeşliğini duymalarını istiyorum. Ermeni çeteleri tarafından katledilen toplam 570 bin Müslüman Türk kardeşlerimizi de rahmetle anıyorum. Ayrıca bu kutsal topraklar için canın kanını vermiş Çanakkale savaşlarında şehit düşmüş şehitlerimizde rahmetle minnetle anıyoruz. Bu toprakları biz nasıl ki kanla canla hep birlikte koruduk ve aldıysak üç beş tane sokak çapulcusuna teslim etmeyeceğimizi de buradan onlara ilan ediyorum.” diye konuştu.

 

 

Kahramanmaraş’ın ve  Ekinözü  hak ettiği hizmeti alamadığın söyleyen MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Öner, “Değerli Ekinözülü hemşerilerim hepinizin bildiği gibi başta Ekinözü olmak üzere tüm ilçelerimiz, güzel ilimiz Kahramanmaraş, yıllardan buyana hak ettiği hizmetleri alamamıştır. İnşallah birbirinden güzel 8 tane milletvekili adayımızla meclise gittiğimizde bu yıllardır ihmal edilen, hak ettiğimiz hizmetleri hep birlikte alacağız. Bu adaylarımızın kesinlikle sizlerin içinden biri olduğunu ve herkese tüm Maraşlılara da aynı mesafede olduğunu ilan etmek istiyorum. Din istismarcıları sanki kendiler gelmeden önce bu memlekette ezan okunmuyormuş gibi, kendiler gelmeden önce oruç tutulmuyormuş gibi sanki

kendiler gelmeden önce bu memlekette zekat verilmiyormuş gibi din istismarcılığı yapmaktadırlar. Ama bir şeyi unutuyorlar. Din tarafsızlıktır, din adalettir. Netice olarak hepinize tüm Kahramanmaraş’a değerli hemşerilere özelliklede Afşin Bey’in  torunları, güzel Afşinli hemşerilerimize sesleniyorum İşsiz bırakılan, sınavlarda hakkı yenilen, azarlanan ve horlanan, ananı da algit diyenlere karşı MHP ile yürüyelim. Adaletsizliğe, ahlaksızlığa, kutuplaşmaya karşı  Ekinözü  MHP ile yürüyelim diyorum.Millete küfreden, havuzculara, gemicilere karşı bizimle yürü Kahramanmaraş diyorum.Çözülmelere, Çözüm süreci diyenlere karşı bizimle yürü Ekinözü diyorum.”açıklamasında bulundu. Öner Son Olarak Ekinözü İlçesindeki Yol Sorunlarına değindi.

1 2

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Akif Kütükçü  Konuşmasına Başlarken  Aslen Ekinözü İlçesinde olan AK Parti Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç’a Yüklenerek Şunları İfade  etti MHP Uzun Yıllar Görev yapan Değerli büyümüz Dava Adamı olan Şair Abdurahim Karakoç’un Oğlu olan Türk İslam Karakoç’tan Söz etmeden geçmek istemiyorum Ben Zamanında Abdurahim, abi ile evlerinde ziyaret edip yemeklerini yedim ben Türk İslamı Çok iyi tanıyorum hem Meslek hemde sivil hayatında Türk İslam’ın Bu Davasın satıp AKP’de yer Alması ile birlikte Rahmetli babasın mezardaki babasın kemikleri sızlıyor dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.