DOLAR 32,4789 % -0.2
EURO 34,9429 % 0.3
GRAM ALTIN 2.436,83 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,21 % 0,56
BITCOIN 64.759,37 1.199
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MHP DULKADİROĞLU ÜYE ÇALIŞMALARI

Son Güncelleme :

22 Ocak 2018 - 6:10

/ kez okundu.
MHP DULKADİROĞLU ÜYE ÇALIŞMALARI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı Üye Kayıt Bürosu açtı.

Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe teşkilatı, İlçe Başkanı Mustafa Akpınar’ın yoğun emek ve gayret ile birlikte genişlemeye devam ediyor.

Son zamanlardaki yüzlerce kişiyi teşkilata kazandıran Mustafa Akpınar, 1200 olan üye sayısını 5000’e çıkarmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Akpınar yaptığı açıklamada, “Üye sayımızı gün geçtikçe arttıyor, çalmadık kapı bırakmıyoruz. Teşkilatta ki üye sayımızı gün geçtikçe arttıyoruz. Her an seçime girecekmişiz gibi hazırlık yapıyor Milliyetçi Hareket Partisini bölgemizde 1. parti yapmaya çalışıyoruz.” Dedi.

Çalışmaların devam edeceğini üye kayıt bürosunun da bu çalışmalardan biri olduğunu belirten Akpınar, Dulkadiroğlu bölgemizde Mahalle ve köylerde partimize ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye büyük teveccühü olduğunu vurguladı.

MHP Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı üye kayıt bürosu açılışı; Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kayış, İl yöneticileri, Dulkadiroğlu Ülkü Ocakları İlçe başkanı Ali Tufan, ve çok sayıda partilililerle  gerçekleştirildi .

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.