DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.088.234 1.787
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MHP ADAY ADAYLARI TANITILDI

Son Güncelleme :

30 Mart 2015 - 7:01

/ kez okundu.
MHP ADAY ADAYLARI TANITILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MHP milletvekili aday adayları partililere ve kamuoyuna tanıtıldı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezindeki adaya tanıtımı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Bunu Mustafa Akpınar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti takip etti, arkasından kurultay dönüşü geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden görev şehidiMustafa Paksoy’a ait bir slayt gösterisi ekrana geldi.

38 aday adayları tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Süleyman Öner, Ulu önder Mustafa Kemal, Başbuğ Alparslan Türkeş, İzmir’de solcular tarafından öldürülen Fırat Çakıroğlu ve Mustafa Paksoy ve tüm şehitlere rahmet diledikten sonra, milletin egemenlik haklarını muhafaza etmek ve varlığını ortaya koymak için yeniden silkinmeye, yeniden dirilmeye ihtiyaçları olduğunu söyledi.

DSCF2000

Öner, Türkiye’nin kötü yönetildiğini ileri sürdü, “Kartal yuvasına kargalar üşüşmüş, aslan yatağına sırtlanlar dadanmıştır. Türk milletinin binlerce yıllık tarihi birikiminin eseri olan cumhuriyetin bütün kurumları yıkılmış, bütün kalelerine girilmiş, maddi ve manevi hazineleri talan edilmiştir. Türk devleti geleneği tamamen terk edilmiştir. Türkiye çetin günlerden geçiyor. Dünyanın en zorlu coğrafyasında, bin yıla yaklaşan süre, kopmadan, dağılmadan, yıkılmadan varlığını sürdüren Türk milleti, vahim bir saldırı kampanyası altındadır. Bu itibarla bizler, milletimizin umudu, nefesi, sözcüsü, tercümanı ve ülkemizin güvencesi olduğumuzu hatırımızdan çıkarmamalıyız.” dedi.

DSCF2001

Hedefe ulaşmak için,  gece gündüz uyumayacaklarını, oturmayacaklarını, çalışacaklarını belirten Başkan Öner, konuşmasının devamında; “Ben yerine biz diyebilen, önceliğini ülke ve millet çıkarlarına verebilen derin ve milli bir kavrayışla hiç durmayacağız, yorulmayacağız.

Yüksek sesle diyorum ki, rüşvete karşı bizimle yürü Kahramanmaraş.

DSCF1999

Çöken ve yalnızlaşan dış politikaya karşı bizimle yürü. Adaletsizliğe, ahlaksızlığa, asayişsizliğe, kutuplaşmaya, kavgaya, kargaşaya, karanlığa karşı bizimle yürü. 1 katrilyon 370 milyona yaptırılan, aylık giderleri 21 milyon olan 1.150 odalı kaçak saraya karşı bizimle yürü. Kutuculara, kasacılara, millete küfreden havuzculara, gemicilere, villacılara karşı bizimle yürü. AKP-HDP-PKK ve küresel şarlatanlara karşı bizimle yürü. İhanete karşı bizimle yürü. İşsizliğe, yoksulluğa ve yolsuzluk çetelerine k arşı bizimle yürü Kahramanmaraş”  diye konuştu.

salon

Öner Toprağı ekemeyen çiftçilerimiz, siftah yapamayan esnafımız, muhtaç ve düşkün kardeşlerim, boş tencerelerin önünde gözyaşı döken analarımız, size sesleniyorum; fakirliğe ve çaresizliğe karşı bizimle yürüyün. İşsiz bırakılan, sınavlarda hakkı yenilen, azarlanan ve horlanan geleceğimizin güvencesi gençlerimiz, haksızlığa karşı bizimle yürüyün. Sefalet içinde yaşayan milyonlarca vatandaşını, safahat içindeki soyguncu azınlığa karşı bizimle yürüyün. Eşitsizliği törpülemek, kişisel hak ve hürriyetleri genişletmek için bizimle ol Kahramanmaraş”

Milletvekili Mesut Dedeoğlu ile eski vekiller yanında,  il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ocak başkanları, belediye başkanları, kadın kolları başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları, milletvekili aday adayları, asenalar, bozkurtların da katıldığı toplantı, aday adayları ile birlikte çekilen fotoğraf karesi ile son buldu.

DSCF2020

DSCF2019 DSCF2014

DSCF2022

DSCF2035 DSCF2030 DSCF2027

DSCF2021 DSCF2012 DSCF2035

DSCF2036 DSCF2014

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.