DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MEVLİD KANDİLİ, KARANLIKLARIN AYDINLIĞA DÖNÜŞTÜĞÜ GÜNDÜR

Son Güncelleme :

21 Aralık 2015 - 8:51

/ kez okundu.
MEVLİD KANDİLİ, KARANLIKLARIN AYDINLIĞA DÖNÜŞTÜĞÜ GÜNDÜR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) kainatı şereflendirdiği Mevlid Kandilinin, karanlıkların aydınlığa dönüştüğü gün olduğunu kaydetti.

Başkan Mahçiçek, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, rahmet kapılarının açık olduğu bu gecede tüm duaların kabul olması dileğinde bulundu. Mahçiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Peygamberimiz, Yüce Allah’ın insanoğluna gönderdiği son elçi ve nübüvvet nurunun son halkasıdır. Onun gelişi, karanlıkların aydınlığa, dönüşmesinin vesilesi olmuştur. Efendimizin doğumu, içinde yaşadığımız dünyanın akışını değiştirmiş ve onun tebliğine kulak veren herkes hayatını yeniden tanzim etme, kendini yeniden yapılandırma ve bundan sonraki gidişatında istikamet sahibi olma konusunda sağlam bir dayanağa kavuşmanın ayrıcalığını yaşamıştır.

Ancak ne yazık ki, bugün Müslüman coğrafyasında meydana gelen kavgalar, iç çatışmalar, kardeşlik ortamını ciddî anlamda yaralamakta, ümmet olma duyarlılığını hasara uğratmaktadır. Böylesi zor zamanları atlatmak, kardeş kavgalarını bitirmek için İslam bayrağı altında birliğimizi ve beraberliğimizi korumak için hepimiz İslam ve bu güzel dinin elçisi Hz. Muhammed’in sevgisi etrafında kenetlenmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed’in doğumu olan Mevlid Kandilini en içten duygularla kutluyor; tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.