DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MENZELET MESİRE ALANINA YAOĞUN İLĞİ

Son Güncelleme :

07 Mart 2016 - 16:38

/ kez okundu.
MENZELET MESİRE ALANINA YAOĞUN İLĞİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Halkımızı nezih bir ortamda piknik yapma imkânına kavuştu

MENZELET MESİRE ALANINA YAOĞUN İLĞİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hafta sonu yapımı süren Millet Bahçesi ve Menzelet Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu. Menzelet Mesire alanında dinlenmeye gelen vatandaşları da selamlayan Başkan Erkoç vatandaşlarla ayaküstü sohbet edip hayırlı hafta sonları diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç  AK parti İl Başkanı Avukat Ahmet Özdemir ile birlikte yapımı aralıksız devam eden Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunup ‘’ Kahramanmaraş’a herkesin huzur içinde dinlenebileceği, çiçekler ve ağaçlarla gözünün, bulduğu huzurla gönlünün rahatlayacağı bir bahçe kazandıracağız inşallah dedi.

1.ETAP TAMAM 2.ETAPA DEVAM

Millet Bahçesindeki incelemelerinin ardından Özdemir ile birlikte  Menzelet Mesire Alanı’na geçen Başkan Erkoç Büyükşehir Belediyesinin Şehre kazandırdığı önemli alanlardan biri olan, göl manzaralı, doğayla iç içe olan Menzelet Mesire alanında hem devam eden 2. Etap çalışmalarını inceledi hem de buraya gelen vatandaşlarla samimi sohbetler de bulundu.

Havanın güzelleşmesiyle Menzelet Mesire alanına akın eden Kahramanmaraşlı vatandaşlar, doğayla iç içe havası kadar çevre temizliği ve peyzajı ile burayı yaparak kendilerine imkan saglayan Başkan Erkoç’a teşekkür ettiler.

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.