DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.128.745 -0.056
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Memur-Sen 1 Mayıs’ı Kahramanmaraş’ta Kutlayacak

Son Güncelleme :

12 Nisan 2016 - 7:15

/ kez okundu.
Memur-Sen 1 Mayıs’ı Kahramanmaraş’ta Kutlayacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nüKahramanmaraş’ta kutlama kararı aldıklarını bildirdi.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Taksim Meydanı’nda kutlamak için İstanbul Valiliğine başvuruda bulunduklarını anımsatarak, başvurularına olumsuz yanıt verildiğini belirtti.

Karar üzerine kutlamalar için yeni yer arayışına geçtiklerini vurgulayan Ali Yalçın, şunları kaydetti:

“Yaptığımız değerlendirmeler neticesinde, bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, Kurtuluş Savaşı’nda bağımsızlık meşalesini ilk ateşleyen, emperyalistlere ilk meydan okumayı yapan medeniyet ve fikir dünyamızın zirve şehirlerinden Kahramanmaraş’ta kutlama kararı aldık.

Kahramanmaraş Meydanı’ndan ‘Güçlü Memur, Büyük Türkiye ve Adil Bir Dünya İçin Emeğin Kahramanları Maraş’ta’ temasıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde bütün halkımıza ve insanlığa sesleneceğiz. İslam dünyasının bağrına hançer gibi saplanan ve insanlık için büyük risk oluşturan terör örgütlerine lanet okuyacağız. Rusya, Ermenistan,İsrail ve Suriye’nin bölgedeki devlet terörü uygulamalarını kınayacağız. İslam dünyasına ümmet için, mazlumlar için, insanlık için bir olun, birlik olun çağrısı yapacağız. Güvenceli istihdam, saygın emek, insan onuruna yakışır iş ve ücret talebimizi yükselteceğiz. Taşeron işçiler, 4/C’liler, 4/B’liler ve memur işi yapan üniversiteli işçiler başta olmak üzere tüm sözleşmeliler için kadro talebimizi haykıracağız.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.