DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.100.964 -1.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MATEMATİK ÖĞRENME ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Son Güncelleme :

18 Aralık 2015 - 7:46

/ kez okundu.
MATEMATİK ÖĞRENME ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kurulduğu günden bu güne Kahramanmaraş ve bölgesinde ki kursiyerlerine birçok yenilik yapan Kahramanmaraş Yediiklim Akademi 2016 yılını Matematik Öğrenme yılı ilan etti.

Vermiş olduğu eğitimle KPSS, DGS ve ALES gibi alanlarda kursiyerlerine başarıyı aşılayan Kahramanmaraş Yediiklim Akademi Matematik Öğrenme Şenliğini başlatıyor.

DSC_0538

23 Aralık 2015 Çarşamba günü Kahramanmaraş Yediiklim Akademide başlayacak olan Matematik Öğrenme Şenliği ile ilgili bilgi veren Yediiklim Akademi kurucusu Mustafa Çelik, “Yediiklim Akademi olarak açıldığımız günden itibaren KPSS, ALES ve DGS Kurslarıyla Kahramanmaraş’a hizmet vermekteyiz.

DSC_0510

Bilgi paylaşımının kutsallığına inanan alanında uzman öğretmen kadromuz ve tecrübeli yönetim yapımızla bu güne kadar birçok kursiyerimizin hayallerini gerçekleştirmesinde onlara yardımcı olduk. Atanan veya hedefine ulaşan her kursiyerimizin mutluluğu bizim mutluluk kaynağımız olmuştur.

DSC_0517

Yılların tecrübesi bizlere kursiyerlerimizin sınavlara hazırlık aşamasında yaşadıkları sıkıntıları yakından gözleme imkânı sunmuştur. Bu noktada sınavlara hazırlananların korkulu rüyası haline gelen matematik dersiyle ilgili matematik zümremiz bir proje hazırlayarak bizlere sundu.

DSC_0524

Projenin amacı matematikte sıkıntı yaşayan kursiyerlerimizin bu sıkıntısını gidererek bu konudaki önyargıyı kırmak ve sınavlarda bu konuda en iyi sonucu elde etmektir. Matematik öğretmenlerimizin “Matematik Öğrenme Şenliği” adını verdikleri bu proje 23 Aralık tarihinde başlayacaktır.

DSC_0531

Mevcut kursumuza ilave olarak yapılacak olan matematik öğrenme şenliğinde kursiyerlerimiz hem daha kısa sürede soru çözmeyi öğrenecekler hem de bu konudaki öz güvenlerini yeniden kazanacaklar.

DSC_0534

Yılsonuna kadar sürecek olan şenliğimizin bütün kursiyerlerimize ciddi anlamda katkı sağlayacağını düşünmekteyiz. Bu konuda öz verili çalışmalarından dolayı matematik zümremize ve bu projeye ilgi gösteren tüm kursiyerlerimize şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım ifadelerini kullandı.

” Matematik Öğretmeni Osman Altınöz ise Yediiklim Akademi matematik zümresi olarak 2016 yılını matematik öğrenme yılı ilan ediyoruz. İnanıyoruz ki kursiyerlerimiz için matematik soruları bir avantaja dönüşecektir dedi.

Matematik Öğretmeni Eyüp Oğuz ise Matematiği zayıf olan kursiyerlerimiz için sıfırdan başlayarak iyi bir seviyeye ulaşması için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Kursiyerlerimizle bir bir ilgilenerek sınavlarda iyi bir sonuç alacaklarına inanıyoruz dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.