DOLAR 32,4460 % 0.23
EURO 35,1514 % -0.06
GRAM ALTIN 2.324,83 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,09 % 0,19
BITCOIN 2.290.571 1.528
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MARAŞ OYUNCAK ATÖLYELERİNİN MİSAFİRLERİ ARTIYOR

Son Güncelleme :

31 Mayıs 2016 - 15:48

/ kez okundu.
MARAŞ OYUNCAK ATÖLYELERİNİN MİSAFİRLERİ ARTIYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kursiyerlere kurs verilen Maraş Oyuncak Atölyelerinin misafirleri her geçen gün artıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü bünyesinde Kahramanmaraş Valiliği koordinatörlüğünde SODES Projesi kapsamında hizmet veren Maraş Oyuncakları Atölyesini ziyaret eden Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in eşi Fatma Dilek Güvençer ve Garnizon Komutanı Uzay Şahin’in eşi Sevgi Şahin ile birlikte incelemelerde bulunarak kursiyerlerle sohbet ettiler.

Kursiyerlere kurs veren ustalardan bilgi alan Güvençer ve Şahin, ustalara teşekkür ederek kursiyerlere başarılar dilediler.

KADRİYE KANBUR İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ

Maraş Oyuncakları Atölyelerinin bir diğer misafirleri de Kadriye Kanbur İlkokulu öğrencileri oldu. Sınıf Öğretmenleri Derya Erkoç ile birlikte Maraş Oyuncakları Atölyelerini ziyaret eden öğrenciler burada hoşça vakit geçirdiler. Okuma Salonu’nda kitap okuma etkinliği yapan öğrenciler daha sonra oyuncakların üretildiği atölyeleri gezdiler.

Öğrenciler aynı zamanda yapılan oyuncakları boyayarak kursiyerlere yardım ettiler hem de farklı bir etkinliğe katılmanın heyecanını yaşadılar.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.