DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mahsur kalan hayvanlara İtfaiye koştu

Son Güncelleme :

26 Temmuz 2017 - 15:38

/ kez okundu.
Mahsur kalan hayvanlara İtfaiye koştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiyesini ağaçta mahsur kalan bir hayvanı kurtardığı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada: “ Çeşitli nedenlerle, Kimi zaman gölgelik bulmak için araçların alt mekanizmalarında, kimi zaman yağmurlama borularında sıkışan ya da kuyulara düşen hayvanları kurtaran Büyükşehir İtfaiyesi, bu kez bir karganın imdadına yetişti.

Namık Kemal Mahallesi, Saçaklızade Kütüphanesi yanındaki bir ağaçta asılı kalan kuşu gören duyarlı vatandaşların 112 ihbar hattına haber vermeleri üzerine olay yerine giden Büyükşehir İtfaiyesi 10 dakika süren bir çalışma ile kargayı ağaçtan indirdi ve doğaya bıraktı.

Yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki dala, zemin şartları sebebiyle merdivenli aracın yaklaşamaması üzerine, ağaca tırmanan itfaiyeciler Kuşun bulunduğu yerden kurtardı. Ayağına dolanan ipi çıkartan itfaiyeciler yaralı olmayan kuşu yeniden doğaya bırakarak gruplarına döndüler” denilerek bilgi verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.