DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mahir Ünal yeniden Grup Başkanvekili seçildi

Son Güncelleme :

09 Temmuz 2015 - 14:54

/ kez okundu.
Mahir Ünal yeniden Grup Başkanvekili seçildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti TBMM Grup toplantısında, AK Parti’ye Başkanlık Divanında düşen üyelikler ile grup başkanvekilleri ve grup yönetimi belirlendi. Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilimiz Mahir Ünal yeniden Grup Başkanvekili seçildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleşen grup toplantısının basına kapalı bölümünde, AK Parti’ye Başkanlık Divanında düşen üyelikler ile grup başkanvekilleri ve grup yönetimi kurulu üyeleri için seçim yapıldı.
Buna göre geçen yasama döneminde 4 yıl süre ile Grup Başkanvekilliğini başarılı bir şekilde yapan Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal yeniden Grup Başkanvekili seçilirken Adıyaman’dan Ahmet Aydın’da yerini korudu.
AK Parti’de geçen dönem 5 olan grup başkanvekili sayısı 25. Dönem’de 4’e indi. Grup Başkanvekilliğinde Ahmet Aydın ve Mahir Ünal yerlerini korurken, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ile İstanbul Milletvekili Doğan Kubat yeni grup başkanvekilleri oldu.

Amasya Milletvekili Naci Bostancı Meclis Başkanvekili, Çorum Milletvekili Salim Uslu ile Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu Meclis İdare Amiri, Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu katip üye olarak seçildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.