DOLAR 32,5833 % 0.08
EURO 34,9991 % 0.45
GRAM ALTIN 2.423,33 % 0,01
ÇEYREK A. 3.962,15 % 0,01
BITCOIN 64.311,26 -4.05
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mahçiçek’ten Mevlid Kandili Kutlaması

Son Güncelleme :

08 Kasım 2019 - 10:58

/ kez okundu.
Mahçiçek’ten Mevlid Kandili Kutlaması
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Mevlid Kandili sebebiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında Başkan Mahçiçek, “bu özel günlerimiz bizler için bir fırsattır, kardeşliğimizi, paylaşımlarımızı pekiştirmeli ve afvü mağfiretimiz için dua etmeliyiz” diyerek, sözlerine şöyle devam etti.

“Tüm Alemlerin Peygamberi Hazreti Muhammed Mustafa’nın (sav) dünyaya gelişinin günü olarak kutladığımız Mevlit Kandili’nde, tüm insanlık için dua etmeli, kardeşliğimizi pekiştirmeliyiz.

İnsanların zulmünü her geçen gün artırdığı bu dünyada Peygamberimiz de cahiliyye döneminde dünyaya gelmiş ve yaşanan kötü hadiselere son vermiş, İslam nurunu kıyamete kadar sönmemek üzere yakmıştı.

Bizler de O’nun izinde olarak Peygamberimizin bize öğrettiği yolda, tüm yaratılanlara merhamet ve şefkat içerisinde adaletle davranmalı ve Asr-ı Saadet devrindeki huzuru yakalamak için çaba göstermeliyiz.

Peygamberimizin öğretileri insanca, kardeşçe yaşamanın metodlarıdır. Bu tüm dünyada geçerli evrensel ilkelerdir aslında. Peygamberimizin yaşantısını iyi araştırmalı, öğrenmeli ve çocuklarımıza da öğretmeliyiz.

Mevlid Kandilimizi tebrik eder, Peygamber Efendimiz (sav)’ın örnek şahsiyetini ve medeniyetini yakından tanımamızı ve hayatımıza yol gösterici olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.