DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mahçiçek’den 29 Ekim Kutlaması

Son Güncelleme :

28 Ekim 2015 - 11:49

/ kez okundu.
Mahçiçek’den 29 Ekim Kutlaması
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

“GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK TARAFINDAN TEMELLERİ ATILAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ, AYDINLIK YARINLARA, YÜZÜNCÜ YIL HEDEFLERİNE KARARLILIKLA YÜRÜMEKTEDİR”

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin her türlü zorluğu ve meşakkati aşarak, aydınlık yarınlara ve yüzüncü yıl hedeflerine yürüdüğünü ifade eden Mahçiçek, mesajında şu düşüncelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin 92. Yıldönümünü büyük bir mutluluk ve gururla kutluyoruz. Bin bir türlü meşakkatler aşılarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından temelleri atılan Türkiye Cumhuriyeti, bugün emin adımlarla aydınlık yarınlarına, yüzüncü yıl hedeflerine yürümektedir.

Elbette ki bu kutlu yürüyüş, hiç te kolay olmamaktadır. Cumhuriyet değerleriyle bütünleşen milletimiz, kimi zaman darbelerle, kimi zaman terörle, kimi zaman da siyasi komplolarla akamete uğratılmak, hedeflerinden uzaklaştırılmak istenmektedir. Ancak hiçbir engel, milletimizi ve Türkiye Cumhuriyeti’ni bu yoldan alıkoyamayacaktır. Bizler kararlılıkla hedeflerimize yürümeye, bizlere miras bırakılan Türkiye Cumhuriyeti’ni, medeniyetler arasında hak ettiği noktaya, yani zirveye taşımaya gayret edeceğiz.

İşte böylesine bir atmosferde 29 EkimCumhuriyet bayramımızı idrak ediyoruz. 2 gün sonrasında ise 1 Kasım’da demokrasimiz adına bir bayram niteliği taşıyan, seçimlerimizi yapacak ve sandık başına gideceğiz. Türk Kurtuluş Savaşıyla eşine az rastlanan bir zafer elde eden, 29 Ekim 1923’te ise kendine yakışan bir yönetim biçimi olarak cumhuriyeti seçen milletimiz, 1 Kasım’da da ferasetini ortaya koyup, tercihini yapacak ve doğru kişileri iş başına getirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, demokrasimize katkı sağlayan devlet adamlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı tebrik ediyor, 1 Kasım Seçimlerinin de ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.