DOLAR 32,3398 % 0.16
EURO 35,1932 % -0.04
GRAM ALTIN 2.247,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.674,58 % 0,17
BITCOIN 2.204.278 -2.052
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MAHÇİÇEK RABBİM SİZİ MUZAFFER KILSIN

Son Güncelleme :

06 Mart 2018 - 15:17

/ kez okundu.
MAHÇİÇEK RABBİM SİZİ MUZAFFER KILSIN
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi Afrin Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere giyim yardımı yaptı. Yardımlar kapsamında 12 Bin adet atlet ve 12 Bin adet çorap toplamda 24 Bin adet giyim malzemesi gönderildi. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçeki, yaptığı açıklamada ‘’ askerlerimiz her zaman aklımızda, onlara her zaman duacıyız’’ sözlerine yer verdi.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin düzenli aralıklarla Afrin bölgesine yardımları devam ediyor. Daha önce Fırat Kalkanı Harekâtı’nda olduğu gibi, Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında da askerlere yardımlar gönderiliyor. Bu kapsamda Onikişubat Belediyesi 1 ay kadar önce Zeytin Dalı Harekâtı’nda görevli askerlere çörek, fıstık ezmesi, lokum, zemzem ve 7’şer adet zeytin gönderilmişti.

Yapılan yardımlar kapsamında, yarın yola çıkmak üzere Onikişubat Belediyesi ekipleri tarafından yeni yardım paketleri hazırlandı. Bu paketlerde 12 Bin adet Atlet ve 12 Bin adet çorap olmak üzere toplamda 24 Bin giyim malzemesi gönderildi.

Askerlerin hiçbir zaman unutmadığını ve onlara her zaman duacı olduğunu belirten Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mahçiçek, Türkiye’nin çok değerli bir ülke olduğunu vurgulayarak şu ifadelere yer verdi.

Ülkemizin etrafı bu ülkenin büyümesini gelişmesini istemeyenler tarafından maalesef kuşatılmıştır. Dolayısıyla bir taraftan şimdi olduğu gibi sınırlarımızda sıkıntı çıkarmışlar bundan bir müddet önce de bildiğiniz üzere Güney Doğu bölgesinde sıkıntı çıkarmışlardı. Yani terör örgütleri oralarda hendekler kazmışlardı ve memleketimizin bir tarafını bölmeye çalışıyorlardı. Tabi bu içeriden olduğu kadar dışarıdan da hainlerin elinin uzandığı ya da içerisinde olduğu bu kumpas böyle yürütülmeye çalışılıyordu. Daha önce Fırat Kalkanı Harekâtı ile bu oyunun bir kısmı bozulmuştu. Ama bu defa da ülkemizin sorunlarında sıkıntı çıkarmaya başladılar. Özellikle sınır kentlerimizde Kilis, Hatay gibi bölgeler neredeyse her gün bombalandı. Bu defa tekrar hükümetimiz başta Cumhurbaşkanımızın sevk ve idaresiyle bu defada Afrin’e müdahalemiz başlatıldı. Biz millet olarak askerlerimizin, ordumuzun yanında olduğumuzu her zaman göstermiş ve ispat etmiş ülkenin insanlarıyız. Doğrusu bu millet zaten doğuştan asker, kahraman. Görüyorsunuz ki Fırat Kalkanı Harekâtı ve Afrin Harekâtı ile kahraman ordumuz oralarda destan yazıyor. Kanı pahasına canı pahasına ülkemizi savunmak için, ülkemizde yaşayan biz insanların güvenliğini temin etmek için büyük fedakârlık gösteriyorlar. İşte bize de bu bağlamda elimiz kolumuz bağlı oturmak yakışmazdı. Afrin Zeytin Dalı Harekâtı’nda daha öncede yaptığımız Fırat Kalkanı Harekâtı’nda da olduğu gibi orada ki askerlerimizi motive etmek adına küçük, bedenen olmasak bile ruhen onların yanlarında olduğumuzu bildirmek adına küçük hediyeler göndermiştik. Bu defa da Afrin’de bulunan kardeşlerimize hediyeler gönderdik. Ve gördük ki başka ihtiyaçlarda var. Tabiat şartlarını incelediğimiz de özellikle zorlu hava koşullarını göz önünde bulundurarak, eksiklikleri belirledik. Bu yüzden askerlerimize giyim yardımı da yaptık. İnşallah yarın itibarıyla Onikişubat Belediyesi ekiplerimiz oradaki kahramanlarımıza hediyelerimi intikal ettirecekler. Biz onların muzafferiyeti için dua ediyoruz. Allah onların inşallah tırnağına zarar getirmez diye dua ediyoruz. Ve Cenab-ı Hakk’ın inşallah kahraman ordumuzu muzaffer eylemesi için dua ediyor ve kahramanlarımıza bir kez daha sevgilerimizi, saygılarımızı ve selamlarımızı iletiyoruz.’

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.