DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mahçiçek, LGS Birincisini Ağırladı

Son Güncelleme :

20 Temmuz 2020 - 14:20

/ kez okundu.
Mahçiçek, LGS Birincisini Ağırladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 20 Haziran’da yapılan Liselere Giriş Sınavı’nda 500 tam puan alarak şehrimizde 3 birinciden biri olan, Türk Telekom Ortaokulu öğrencisi Berat Mustafa Doğan’a altın takdim etti. Ailesiyle birlikte Belediye Hizmet Binasına davet edilen Berat Mustafa Doğan, Başkan Mahçiçek tarafından ağırlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Mahçiçek, şunları söyledi.

“LGS sınavında Türkiye genelinde tüm soruları doğru cevaplayarak birinci olan öğrencimiz Berat Mustafa Doğan’ı, Belediye Binamıza davet ettik. Öğrencimizi motive etmek, kutlamak ve daha çok çalışmaya sevk etmek için ailesi, öğretmenleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Akif Bulut ile bir araya geldik. Esas olan okulun adı değil, öğrencinin kendi çalışması, düzenli ve planlı çalışması, başarıyı da sürekli hale getirmesidir diye çocuğumuza küçük anekdotlar anlattık.

Bu ülkenin iyi yetişmiş insanlara ihtiyacı olduğunu, o iyi yetişmiş insanlardan birinin de Mustafa’nın olması gerektiğini hatırlattık. Kendilerine hem bu dönemdeki başarısından dolayı hem de gelecekte öğrencilik hayatında, ömür boyu başarı dileklerimizi ilettik. Umuyorum bu kabil çocuklarımızın başarıları Kahramanmaraş’ta artacaktır. Bu işin temeli öğretmendir. Mustafa’yı yetiştiren öğretmen arkadaşlarımız gibi, daha çok gayret olursa bu ülkenin geleceği daha aydınlık ve güzel olacaktır. İnanıyorum ki böyle başarılı çocuklarımız, ülkemizi uluslararası arenalarda en güzel şekilde temsil edecek ve yarınlarımıza taşıyacaktır.

Bir defa daha Mustafa Doğan evladımızı, ailesini ve onda emeği olan öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum”

Berat Mustafa Doğan ise çok mutlu olduğunu, Başkan Mahçiçek’e jestinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Başkan Mahçiçek, hediyesini takdim ettikten sonra öğrenci ve ailesiyle sohbet etti. Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut da öğrenci ve ailesini, öğretmenlerini bir kez daha kutladı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.