DOLAR 32,6030 % 0.39
EURO 34,8042 % 0.19
GRAM ALTIN 2.491,85 % 0,30
ÇEYREK A. 4.074,18 % 0,30
BITCOIN 2.126.719 4.662
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MAHÇİÇEK, GENÇ BİRLİK VAKFI’NI KONUK ETTİ

Son Güncelleme :

13 Mayıs 2016 - 15:34

/ kez okundu.
MAHÇİÇEK, GENÇ BİRLİK VAKFI’NI KONUK ETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Genç Birlik Vakfı Genel Başkanı Ahmet Öznaneci ve vakıf üyelerini konuk etti.

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Vakıf Genel Başkanı Öznaneci, çalışmaları hakkında Başkan Mahçiçek’e bilgiler verdi. Vakıf Kahramanmaraş Şube Başkanı Muhammet Arif İncegül’ün de eşlik ettiği ziyarette konuşan Öznaneci, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Başkan Mahçiçek’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mahçiçek ise vakıf faaliyetlerine katılan gençlerin, bu ülkenin gelecekte çok daha iyi noktalara taşınmasını sağlayacağını söyledi. Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Hepiniz, Heyecanlı, değer yargılarına bağlı ve ülkemizin geleceği ile ilgili düşünceleri ve kaygıları olan insanlarsınız. Bu güzel ziyaret beni mutlu etti. Bu gençlerimizin gözlerindeki pırıltıyı görüyorum. Çalışacaklar inşallah, daha iyi yetişecekler. Bu ülkenin geleceğine damga vuracaklar. O pırıltıyı, o güzelliği hissettim. Hepsi idealist düşünceleri olan arkadaşlar. İnanıyorum ki bu gençler ülkemizin büyümesinde, yücelmesinde çok büyük katkıları olacak gençler. Ben bu vesileyle nezaket gösterip ziyaret ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Genç Birlik Vakfı temsilcileri gelecekte daha iyi hizmetlere, çalışmalara öncülük edecek diye düşünüyorum.”

Başkan Mahçiçek, ziyaretin anısına konuklarına çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.