DOLAR 32,4071 % 0.22
EURO 35,1035 % -0.05
GRAM ALTIN 2.326,45 % 0,26
ÇEYREK A. 3.803,75 % 0,26
BITCOIN 2.297.196 -0.385
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mahçiçek “ Geleceğimizin Başkahramanları Öğretmenlerimiz”

Son Güncelleme :

23 Kasım 2018 - 13:24

/ kez okundu.
Mahçiçek “ Geleceğimizin Başkahramanları Öğretmenlerimiz”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında öğretmenlerin eğiten olmakla birlike aynı zamanda ailelerin bir parçası olduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi.

“Öğretmenler dünyanın yanı sıra özellikle ülkemizde her zaman saygı ile karşılanan ve elleri öpülen emektarlardır. Öğretmen bir öğrenciye sadece harf öğretmek ve eğitim vermekle kalmıyor. Aslında öğrencinin hal, hareket ve davranışlarını kontrol altına alarak, nesillerin içindeki yetenekleri ortaya çıkarıyor.

Bir öğrenci ailesinden fazla okulunda öğretmeni ile zaman geçiriyor. Öğretmenlerimiz büyük bir sabır ve ilgi ile öğrencilerimizi hayata hazırlıyor. Ailenin bir parçası olarak onlara hem eğitim hem sevgi veriyor. Hz. Ali’nin (r.a) “ Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” ifadesinde, bir harf öğreten öğretmenin makamının ne kadar yüce olduğu vurgulanmıştır. Öğretmenlik, bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir.

Bir birey bir toplumu oluşturuyor. Bilgili, eğitimli, farkında bir nesil ve güçlü bir Türkiye istiyorsak, bunu ancak emektar öğretmenlerimizin nesillerimize verdiği eğitim ile başarabiliriz. Eğitim seviyesi gelişmiş ülkeler her zaman diğerlerinden bir adım öndedir.

Ülkemizin, geleceğimizin kurtarıcıları, başkahramanlarımız olan öğretmenlerimize verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor, onları en kalb-i duygularımla selamlıyor ve saygılar sunuyorum. Ayrıca öğrencilerimize ve öğretmenlerimize eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. ”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.