DOLAR 32,5037 % 0.16
EURO 34,7668 % 0.11
GRAM ALTIN 2.488,63 % 1,07
ÇEYREK A. 4.068,91 % 1,07
BITCOIN 2.089.662 3.429
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mahçiçek, Bayrağımız Ebediyete Kadar Dalgalanacak

Son Güncelleme :

27 Kasım 2019 - 14:29

/ kez okundu.
Mahçiçek, Bayrağımız Ebediyete Kadar Dalgalanacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

28 Kasım 1919’da Kahramanmaraş’ta bayrağımızın işgal kuvvetleri tarafından indirilip, yerine Fransız bayrağı asılmasından dolayı yaşanan “Bayrak Olayı” ile ilgili Başkan Mahçiçek bir mesaj yayımladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Bayrağının indirilmesine asla müsaade etmeyecek Kahraman şehrin insanları yaşanan bu hadisede tek vücut olmuş ve Ulu Cami imamı Rıdvan Hoca’nın, “Hürriyeti olmayan bir milletin Cuma Namazı kılması caiz değildir” sözüyle kaleye giderek, o günde tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet anlayışıyla Fransız bayrağını indirmişler, bayrağımızı yeniden dalgalandırarak, şanlı bayrağımız altında Cuma Namazını eda etmişlerdir.

Sütçü İmam’ı, Rıdvan Hoca’yı, Çakmakçı Sait’i, Senem Ayşe’yi ve daha nice adsız kahramanlarımızı buradan rahmet ve şükranla anıyor, devletimizin, bayrağımızın ve milletimizin kutsiyyetini bilerek hizmet etmeye devam ediyoruz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.