DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KÜÇÜKSIR’IN 50 YILLIK SORUNU BİTİYOR

Son Güncelleme :

17 Kasım 2016 - 7:04

/ kez okundu.
KÜÇÜKSIR’IN 50 YILLIK SORUNU BİTİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KASKİ Genel Müdürlüğünün, Onikişubat İlçesi Küçüksır Mahallesinde içme suyu şebeke hattı çalışması başlatmasının ardından mahalle sakinlerinin yüzü gülüyor.

Kahramanmaraş genelinde içme suyu ve kanalizasyon hizmetlerine dur durak bilmeden devam eden KASKİ bugüne kadar içme suyu şebeke hattı yapılmayan Onikişubat İlçesi Küçüksır Mahallesinde içme suyu şebeke hat çalışmasına başladı. Toplam 10 km hat yapımı ve 1 adet 100 tonluk depoyu kapsayan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Küçüksır Mahalle Muhtarı Fatih Bacak:’’50 yıllık hayalimiz gerçek oluyor’’

Küçüksır Mahalle Muhtarı Fatih Bacak mahallede yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunarak şunları söyledi:’’ Bu çalışma benim mahallemin 50 yıllık hayalidir. Mahallemizde içme suyu şebeke hattı yoktu. Vatandaşlar çeşmelerden evlerine döşedikleri borularla yarımşar saat olmak şartıyla münavebeli olarak suyu kullanmaya çalışıyordu. Bu sürede güneş enerjilerimizin depolarını bile dolduramıyorduk. Düşünün yarım saatte ne gibi ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. ‘’

‘’ Bu hizmet 50 yıldır benim mahalleme gelmedi ama ilimizin büyükşehir olmasından sonra hizmet görmeye başladık. Gördüğünüz gibi KASKİ’nin iş makineleri çalışıyor. Allah’ın izniyle sularımız da musluklarımızdan akmaya başlayacak. Bu hizmetlerin bizlere verilmesinde emeği olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a ve KASKİ Genel Müdürlüğümüze mahallem ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’’dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.