DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ’DEN AFRİN OPERASYONUNA DESTEK

Son Güncelleme :

25 Ocak 2018 - 7:23

/ kez okundu.
KSÜ’DEN AFRİN OPERASYONUNA DESTEK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dünyada ezilenlerin, sömürülenlerin, hor görülenlerin, katledilmeye çalışılanların sığınma yeri olan, Türk-İslam âleminin son kalesi güzel vatanımız, son yıllarda artarak devam eden bir kuşatılma politikası ile karşı karşıyadır.

Genel anlamda Ortadoğu coğrafyasında yaşananlar ve yaşatılanlar, hemen sınırımızda Irak ve son olarak Suriye’de uygulanan sözde demokratikleştirme planları bunun en bariz örnekleridir. Suriye’de yaşanan son olayları, devreye konulan hain planları bertaraf etmek, devlet ve millet olarak geleceğe daha huzurlu ve mutlu bakabilmek, mazlum milletlerin sesi olmaya devam etmek, ayrıca ülkemiz için adeta bir bekâ meselesi haline gelen bu sorunu ortadan kaldırmak gerekmektedir.

Yaşanan bütün bu olaylardan hareketle Devletimizin verdiği kararı uygulamak için, milletimizin göz bebeği Kahraman Ordumuz, Zeytin Dalı ismini verdiği Afrin sınır ötesi operasyonunu başlatmıştır. Türkiye, sınırlarının güvenliğini sağlamak, kendisi ve bölge için tehdit oluşturan terör örgütlerini ve terör koridorunu ortadan kaldırmak, huzur ve güveni yeniden tesis etmek, Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak için bu önemli operasyonu yapmaktadır. Türk ordusu bu operasyonuyla bölgede barışı esas almakta, herhangi bir etnik grubu hedef almamaktadır.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi olarak, hayati önem taşıyan, milli güvenliğimizi korumak amacıyla devletimizin aldığı bu operasyon kararını gönülden destekliyoruz. Tüm dünyayı, Türk Devletinin ve Türk Milletinin teröre ve terör örgütlerine karşı yaptığı haklı mücadelede, yanında olmaya ve dik duruş sergilemeye çağırıyoruz.

KSÜ olarak, dualarımızla ve bütün gönlümüzle Devletimizin ve Kahraman Ordumuzun yanındayız. Yüce Rabbimiz Devletimizi daim, Ordumuzu muzaffer kılsın, Mehmetçiklerimizi korusun, yar ve yardımcıları olsun.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.