DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ’DE TSKGV KONFERANSI

Son Güncelleme :

26 Kasım 2019 - 7:22

/ kez okundu.
KSÜ’DE TSKGV KONFERANSI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın başkanlığını yürüttüğü, savunma sanayimizin gelişimi ve modernizasyonuna yönelik önemli faaliyetler gerçekleştiren Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının (TSKGV) tanıtılması, vakıf bağlı ortaklarına insan kaynağı teminin sağlanması amacıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) tanıtım konferansı düzenlendi.

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Niyazi Can yaptı. Üniversitenin ilgi alanına giren her konuda uzman isimlerle öğrencileri buluşturmaya gayret ettiklerini belirten Rektör Can, bu kapsamda kurum ve kuruluşlarla yakın işbirlikleri yürüttüklerini söyledi.

Ordumuzun güçlenmesine önemli katkıları olan TSKGV ve vakıf bağlı ortaklarını üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, “Ülkemizin kalkınmasında ve güçlü bir gelecek inşa edilmesinde hepimizin sorumluluğu var. Kamu, üniversite, sanayi, vakıflar ve ülkemizi oluşturan bütün unsurlarla bir araya gelerek ülkemizin her alandaki ihtiyaçlarına cevap vermek, çözüm üretmek adına güç birlikleri ve işbirlikleri yapmalıyız.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından TSKGV Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü emekli Albay Kemal Karababa, vakıf yapısı, işleyişi ve amaçlarına ilişkin katılımcıları bilgilendirdi.

TSKGV vakıf bağlı ortakları ASELSAN, TUSAŞ (TAI), ROKETSAN, HAVELSAN temsilcileri de konferans kapsamında bilgilendirme sunumları gerçekleştirerek katılımcıların sorularını cevaplandırdılar.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.