DOLAR 32,5311 % -0.04
EURO 34,9338 % 0.16
GRAM ALTIN 2.436,85 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,24 % 0,56
BITCOIN 63.429,83 -4.406
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 31°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ ve İŞKUR İşbirliği

Son Güncelleme :

10 Ocak 2017 - 7:15

/ kez okundu.
KSÜ ve İŞKUR İşbirliği
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü ve Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Arasında Üniversitede kurulan irtibat noktalarında, öğrencilere İŞKUR hizmetlerinin sunulmasına ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

Öğrencileri İŞKUR’un sunduğu istihdam imkânlarıyla buluşturmanın yanında iş ve meslek danışmanlığı sunmayı amaçlayan işbirliği protokolü KSÜ Rektörlük Makamında Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci ile Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Yüce’nin katıldığı toplantıda imzalandı.

Protokol kapsamında KSÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi giriş katında İŞKUR İrtibat Noktası oluşturulurken Rektör Deveci ve Kahramanmaraş İŞKUR Müdürü Yüce, İŞKUR İrtibat Noktasını ziyaret ederek yürütülecek çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Oluşturulan İŞKUR İrtibat Noktası aracılığıyla İŞKUR’da görevli iş ve meslek danışmanları öğrencilere iş gücü piyasası, kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle mülakat-görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirme yapacak. Ayrıca öğrencilerin mesleki deneyimlerinin arttırılması, teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesi, kendi işlerini kurmaları ve geliştirmeleri hususunda yardım sunmak amacıyla da İşbaşı Eğitim Programı ve Girişimcilik Eğitim Programı gibi aktif işgücü hizmetinden yararlanmalarına yardımcı olabilecek eğitimler de verilecek.

İŞKUR irtibat noktaları Salı ve Perşembe olmak üzere haftada iki gün öğrencilere iş, staj ve istihdam imkânlarına ilişkin danışmanlık verecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.