DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
GRAM ALTIN 2.325,53 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,24 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ TIP FAKÜLTESİ’NDEN BÖLGESEL TOPLANTI

Son Güncelleme :

18 Ocak 2020 - 16:04

/ kez okundu.
KSÜ TIP FAKÜLTESİ’NDEN BÖLGESEL TOPLANTI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi tıp fakültesi bölgede ve kentte görev yapan Ortopedi ve Tramtoloji uzmanlarıyla Bilimsel toplantıda bir araya geldi.

Bilimsel toplantıya Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen Ortopedi ve Tramtoloji hocaları klinik tecrübelerini paylaştılar.

Bilimsel toplantı hakkında bilgi veren Kahramanmaraş Tıp Fakültesi Başhekimi Ökkeş Bilal, oldukça verimli bir toplantı gerçekleştiriyoruz bu ve benzeri toplantıları aralıklı olarak yapıyoruz buradaki amacımız bilgiyi birikimi daha geniş bir çerçevede tüm hekimlerimizle paylaşmaktır dedi.

Bilal;  Bu toplantı Ortopedi ve Tramtoloji Ana Bilim dalının yapmış olduğu bölgesel bir toplantı. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen hocalarımız bizimle klinik tecrübelerini paylaştılar. Omuz üzerine yapılan ve bir günlük toplantıdır. Hekimlerimizin kendini yenilemesine güzel bir imkân olduğunu düşünüyorum ve bu tür programlarımızın artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum.

Bugün Ortopedi ve Tramtoloji ana bilim dalı üzerine bu bilimsel toplantıyı yaptık, diğer bölümler olarak da yapıyoruz. Programa Tüm Kahramanmaraşlı hekimlerimizin yanı sıra Çevre illerden, Devlet hastanelerinden ve Özel hastanelerden hekimlerimiz katılımda bulundular.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.