DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ksü Rektörü Can’a Ziyaretler Devam Ediyor

Son Güncelleme :

10 Nisan 2018 - 9:57

/ kez okundu.
Ksü Rektörü Can’a Ziyaretler Devam Ediyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyarete etti.

KSÜ Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette yeni görevi dolayısıyla Rektör Can’ı tebrik eden Gaziantep İl Müftüsü Çelik, hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

“Kahramanmaraşlı hemşerimiz Sayın Gaziantep Müftümüz Ahmet Çelik Bey’in nazik ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etti.” diyen Rektör Can, “Üniversitemiz çok kaliteli bir kadroya sahip, birlikte üniversitemizin başarı çıtasını daha yukarıya taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

Rektör Can, ziyaretin anısına Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik’e KSÜ logolu ahşap duvar saati hediye ederken, Gaziantep İl Müftüsü Çelik de Rektör Can’a Kur’an-ı Kerim hediye etti.

 

Kahramanmaraş İl Müftüsü Celal Sürgeç, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Sürgeç’le Rektörlük Makamında bir süre görüşen Rektör Can, ziyaretin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini söyledi.

Rektör Can’a yeni, görevinde başarılar dileyen Kahramanmaraş İl Müftüsü Sürgeç, KSÜ’ ye, Kahramanmaraş’a ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Eğitimde, bilimde ve teknolojide daha etkin bir üniversite hedefine ulaşmak için şehir ve üniversite kaynaşmasının son derece önemli bir unsur olduğunun altını çizen Rektör Can, “Kahramanmaraş’ın bütün kurum ve kuruluşlarından destek noktasında önemli bir teveccüh var. İnşallah hep birlikte üniversitemizi hak ettiği noktaya taşıyacağız.” diye konuştu.

Rektör Can, ziyaretin anısına Kahramanmaraş İl Müftüsü Celal Sürgeç’e KSÜ logolu ahşap duvar saati hediye ederken, Kahramanmaraş İl Müftüsü Sürgeç de Rektör Can’a Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından çıkan ‘Hadislerle İslam: Serlevha Hadisler” adlı kitabı takdim etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.