DOLAR 32,4958 % 0.25
EURO 34,5776 % 0.19
GRAM ALTIN 2.497,66 % 0,58
ÇEYREK A. 4.083,68 % 0,58
BITCOIN 2.057.725 -2.07
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ Öğrencileri Konserde Coştu

Son Güncelleme :

11 Aralık 2015 - 15:44

/ kez okundu.
KSÜ Öğrencileri Konserde Coştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) öğrencileri uzun ve zorlu vize sınavlarının ardından derslere eğlenceli bir ara verdi. Üniversitemiz öğrencilerinden oluşan rock müzik grubu “Re Team” birbirinden güzel parçalarla KSÜ’lü öğrencilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen konsere personel ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Rektörümüz Prof. Dr. Durmuş Deveci de konsere katılarak öğrencilerle birlikte bazı eserlere eşlik etti. Re Team grubu üyelerinin daveti üzerine sahneye çıkan Rektör Deveci, öğrencilere seslenerek; “Her fırsatta sizlereseslenirken hep çok çalışmanızı tavsiye ediyorum. Ama bazen eğlenmekte gerek. Biz bütün çalışmalarımızı öğrenci odaklı yapıyoruz. Bizim için sizlerin her türlü imkana erişmesi çok önemli” diyerek, bu tür etkinliklere destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Yorucu ve stresli sınav haftalarını geride bırakan öğrenciler “Re Team” şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.