DOLAR 32,5895 % 0.11
EURO 35,0309 % 0.44
GRAM ALTIN 2.423,17 % 0,00
ÇEYREK A. 3.961,89 % 0,00
BITCOIN 64.282,02 -3.469
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ Öğrencilerden Türkmenlere Destek

Son Güncelleme :

02 Nisan 2015 - 7:26

/ kez okundu.
KSÜ Öğrencilerden Türkmenlere Destek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Suriyeli Mültecilere KSÜ Öğrencilerden Destek

Kahramanmaraş’ta yaşayan ihtiyaç sahibi Suriyeli mülteciler için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Anneler Derneği ortaklaşa kermes düzenledi.

 

Fakülte önünde kurulan Türkmen çadırı ve önünde yapılan kermes öğrenciler tarafından yoğun ilgi görgü.

 

Bizler göreve hazırız

Anneler Derneği Başkanı Oya Tanrıverdi anne olmanın öneminden bahsederek; “ Derneklerinin her zaman için toplumsal duyarlılığı artırmak adına bu tür sosyal sorumluluk faaliyetlerine ilgili olduklarını ve birer anne olarak da evlat ve insan sevgisini en iyi biz biliyoruz. Anneler Derneği olarak her zaman üniversitemizin yanındayız. Bizlere ne görev düşüyorsa bizler hazırız.” Dedi.

Yardımlarımız devam edecek

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim ÖRNEK ise; “  Toplum olarak her zaman mazlumun yanında olan bir millet olduğumuzu ve toplumsal duyarlılığımızın bir göstergesi olarak gerek Anneler Derneği’nin gerekse öğrencilerimizin fedakârlıkla hazırladıkları ihtiyaç sahibi Suriyeli kardeşlerimize yönelik bir kermes düzenledik. Buradan yapılan yardımların yeterli olmadığını fakat bu etkinliklerin insanımızın ne kadar duyarlı ve fedakâr olduğunu göstermesi açısından ve ihtiyaç sahibi insanlara el uzatılmasında toplumsal farkındalık oluşturmak adına önemli bir faaliyet olduğunu düşünüyoruz.” Diye belirtti.

Ayrıca, Örnek sivil toplum kuruluşlarının demokratik ülkeler için çok önemli olduğunu ve sivil toplum kuruluşlarımızla olan işbirliklerinin devam edeceğini ifade ederek Anneler Derneği’nin yakın alakasından dolayı kendilerine teşekkür etti.

DSCF2109 DSCF2111 DSCF2096 DSCF2107

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.