DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Son Güncelleme :

29 Kasım 2016 - 6:35

/ kez okundu.
KSÜ, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu Kasım ayı olağan toplantısı, 28.11.2016 Pazartesi günü Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) ev sahipliğinde Rektörlük binası Yönetim Kurulu Salonunda gerçekleştirildi.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu, Resmi Gazete’de 2011 yılında yayınlanan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları Çalışma Usul ve Esasları Yönetmeliği kapsamında ilimizin istihdam politikalarının geliştirilmesi ve mesleki eğitim yoluyla işgücü piyasalarının güçlendirilmesi faaliyetleri konusunda çalışmalar yapıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı olarak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü koordinasyonunda ve KSÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özden Görücü başkanlığında yürütülen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliğinden Mehmet Geçgil, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Ahmet Aküncü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden Mehmet Arslan ve Yaşar Yıldız’dan oluşuyor.

Kahramanmaraş İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulunun üniversitemizde gerçekleştirilen Kasım ayı olağan toplantısında; 5544 sayılı yasa kapsamında mesleki yeterliliklerin belgelendirilmesi ve yeni istihdam stratejilerinin geliştirilerek işsizliğin önlenmesine yönelik alınacak tedbirleri içeren gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.