DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KSÜ Ailesi, Bayramlaşma Merasiminde Bir Araya Geldi

Son Güncelleme :

27 Ağustos 2018 - 15:59

/ kez okundu.
KSÜ Ailesi, Bayramlaşma Merasiminde Bir Araya Geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü tarafından düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma merasimi, üniversite yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getirdi.

Kurban Bayramı bayramlaşma merasimi, KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonunda gerçekleştirildi. Bayramlaşma merasimi, İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Abdussamed Söyler tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kur’an tilavetinin ardından İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Özdoğan, İslam dininde Kurban Bayramının anlamı ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Zekeriya Pak ise yaptığı konuşmaya KSÜ ailesinin Kurban Bayramı’nı kutlayarak başladı. Hac görevini yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın selamlarını ve kutlama dileklerini ileten Rektör Vekili Pak, bayramları huzur içinde geçirmemize vesile olan yıldönümünü kutladığımız Malazgirt 1071’den bu yana bu toprakların vatanlaştırılmasında canı ve kanıyla bedel ödeyen tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd etti.

Rektör Vekili Prof. Dr. Zekeriya Pak, KSÜ ailesi olarak huzur ve mutluluk içerisinde nice bayramlarda birlikte olmak temennisiyle sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından bayramlaşma merasimine geçilirken, merasime KSÜ Rektör Vekili Pak’ın yanı sıra KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, Yönetim Kurulu Üyeleri ile akademik ve idari personel katıldı

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.