DOLAR 32,5788 % 0.18
EURO 34,9248 % 0.69
GRAM ALTIN 2.441,33 % 0,35
ÇEYREK A. 3.991,57 % 0,35
BITCOIN 66.699,99 0.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Koruyucu Aileler İftarda Buluştu

Son Güncelleme :

29 Haziran 2016 - 6:55

/ kez okundu.
Koruyucu Aileler İftarda Buluştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İslam Emiroğlu, “Her çocuğun bir aile yanında olmasını, yetişmesini, topluma yararlı büyümesini arzu ediyoruz.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İslam Emiroğlu, “Her çocuğun bir aile yanında olmasını, yetişmesini, topluma yararlı büyümesini arzu ediyoruz.” dedi.

Bakanlık tarafından Kahramanmaraş’ta koruyucu aileler ve çocukları için iftar programı düzenlendi.

Kahramanmaraş’ta koruyucu ailelik için sırada olanların bulunduğuna işaret eden Emiroğlu, “Şu an kuruluşlarımızda 13 bin çocuğumuz kalıyor. Bu çocuklarımızın her türlü ihtiyacı karşılanıyor. Fakat bunun, sizlerin verdiği sevgi ve şefkatin tam bir karşılığı olması mümkün değil.” diye konuştu.

Ülkede 4 bin 843 çocuğun koruyucu aile yanında kaldığını belirten Emiroğlu, “Her çocuğun bir aile yanında olmasını, yetişmesini, topluma yararlı büyümesini her zaman arzu ediyoruz. Kuruluşlarımızda kalan çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamakla ilgili devletimizin hiçbir problemi yok. Ama kuruluşlarda kalan çocuklarımızın aidiyet ve sorumluluk bilinciyle ilgili problemler yaşıyoruz. Koruyucu aile dediğimiz, sevgi ve şefkatin en önemli kaynağı.” ifadelerini kullandı.

Vali Vahdettin Özkan ise hükümetin özellikle ihtiyaç sahiplerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini, gönüllü aileler ile çocukların buluşması için önemli programların uygulandığını dile getirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Sertpolat ise koruyucu ailelerin çocuklara sahip çıktığını, yetiştirme yurtlarının kapanmasına yardımcı olduğunu kaydetti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.