DOLAR 32,5090 % -0.11
EURO 34,9468 % 0.27
GRAM ALTIN 2.438,87 % 0,65
ÇEYREK A. 3.987,56 % 0,65
BITCOIN 63.392,44 -2.746
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KOORDİNASYON TOPLANTISI

Son Güncelleme :

26 Mart 2015 - 8:32

/ kez okundu.
KOORDİNASYON TOPLANTISI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü toplantı salonunda Koordinatör İl Müdürü olan Gaziantep İl Müdürü Mehmet UZUN’un başkanlığında  tarihinde koordinasyon toplantısı yapıldı.

Toplantı Kahramanmaraş İl Müdürü İsmail BALAKAN, Şanlıurfa İl Müdürü İsmail ÜNLÜ, Diyarbakır İl Müdürü Mehmet DELİL, Adıyaman İl Müdürü Fuat TEKİN ve Kilis İl Müdürü Abdulkadir AKKAŞ’ın katılımı ile gerçekleşti.

Yapılan toplantıda genel değerlendirmelerin yanı sıra kayıtdışı istihdamla mücadele ve denetmenlerin iş ve işlemleri hakkında görüş alışverişinde bulunularak karşılaşılan sorunlarla ilgili çözüm önerilerinde bulunululdu.

İl Müdürü BALAKAN yaptığı açıklamada “Koordinasyon toplantıları uygulamada birliğin sağlanması ve sorunların çözümü için çok önem arz etmektedir. Çok verimli toplantı gerçekleştirdik” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.