DOLAR 32,5311 % -0.04
EURO 34,9338 % 0.16
GRAM ALTIN 2.436,85 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,24 % 0,56
BITCOIN 63.429,83 -4.406
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 31°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kocanergiz’den Kadınlar Günü Mesajı

Son Güncelleme :

08 Mart 2018 - 7:42

/ kez okundu.
Kocanergiz’den Kadınlar Günü Mesajı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İyi Parti İlçe Başkanı Neslihan Koca Nergiz, Bugün, tarih boyunca özgürlüklerini elde etmek için çalışan, didinen ve verdikleri mücadele kitaplara sığmayan emekçi kadınların, yani sizlerin günüdür.

Biz ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ diyen bir dine ve kadınların hep el üstünde tutulduğu, devlet yönetiminde dahi kadının yerinin olduğu bir gelenekten geldiğimiz için şanslıyız. Dünyanın çoğu yerinde kadınlarımıza, halen seçme ve seçilme hakkı dahi verilmezken Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün sayesinden Türk Kadını bu hakkına çoktan kavuşmuş durumdadır.

Evinde anne, iş yerinde çalışan, toplumda da saygın bir birey olan kadınlarımız, ülkemizin aydınlık geleceği için hayati bir rol oynamaktadır. Bununla beraber biz, İYİ PARTİ olarak günümüzde de kadınların ülkemize sosyal, ekonomik ve politik olarak katkılarına her zamankinden fazla ihtiyaç duyulduğuna inanmaktayız. Hiçbir ülkenin, kadınların emeği ve katkısı olmadan sağlıklı bir şekilde gelişmesinin, kalkınmasının, demokratikleşmesinin mümkün olmadığını düşünüyorum.

Son zamanlarda, kadınlarımıza yönelik şiddet olaylarının, taciz-tecavüz vakalarının endişe verici şekilde arttığını hepimiz görmekteyiz. Kadınlarımıza yönelik bu insanlık dışı muamelelerin engellenmesi ve tamamen yok edilmesi için en başta siyasi sorumluluk sahipleri olmak üzere tüm yetkililerin üzerine düşenleri eksiksiz şekilde yerine getirmeleri gerekmektedir.

Unutulmamalıdır ki, bu ülke kadınları geçmişte sırtında cepheye silah taşımış, at üstünde düşman çeteleriyle savaşmış, Anadolu Kadınları Müdafa-i Vatan Cemiyeti’ni kurarak işgale karşı protestolar yayınlamış, orduya para ve mal yardımı için kampanyalar düzenlemiş ve bu nedenle de Gazi Mustafa Kemal’in büyük takdirini kazanmışlardır. İYİ PARTİ olarak biz, ülkemizin aydınlık yarınlarına ışık tutan, gelecek nesillerimizin mimarı, güçlü kadınlarımızın her zaman ve her şart altında sesi olmaya devam edeceğiz.

Bu itibarla; başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.