DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

KMTSO’dan Cumhurbaşkanının Çağrısına destek

Son Güncelleme :

16 Temmuz 2016 - 13:56

/ kez okundu.
KMTSO’dan Cumhurbaşkanının Çağrısına destek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Şehrin meydanlarına” inin sözünü destekleyerek, KMTSO Üyesi işletmelerde çalışan herkesi meydanlarda destek vermeye çağırdı.

Hükümetimizin açıkladığı gibi emir komuta zincirine bağlı kalmayan paralel yapı mensubu askerlerin “Kalkışma” hareketine en sert tepkilerden biri de Kahramanmaraş’tan geldi. KMTSO Başkanı Serdar Zabun, halkın iradesi ile seçilmiş Cumhurbaşkanı ve Hükümeti desteklediklerini belirtti. Zabun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşam “Vatandaşları Meydanlara Destek Vermeye Çağırıyorum” sözünü desteklediklerini KMTSO Üyesi tüm kuruluşlarda çalışan işçisinden patronuna herkesi Kahramanmaraş kent meydanına
destek vermeye çağırdı
Zabun: “Bugün birlik olma günüdür. Demokrasilerde Millet iradesinin üzerinde hiçbir güç olamaz. Türk halkının iradesi ve demokrasimize yapılan her saldırının karşısındayız” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.